zekerheden

juli 14, 2009

Kijk, er zijn nog zekerheden in het leven. Ik ben niet in de wieg gelegd om te kuisen. Dat is een zekerheid.

Zaterdag kwamen onze vriendjes, en dus moest er op voorhand een beetje gekuist worden. Nu ik wat meer vrije tijd heb (allez, ge moet dat niet te ruim zien hoor, een heel klein beetje meer dan tijdens mijn ‘schooljaar’) wilde ik dat met veel plezier op mij nemen. En dus moest er eerst gestofzuigd worden. Ik heb slechte ervaringen met de stofzuiger dus ik was al een beetje op mijn hoede. De hele benedenverdieping moest onder handen genomen worden, dus ik had wel wat tijd om weer aan het stofzuiggevoel te wennen.
Best leuk eigenlijk als je dat niet hele dagen moet doen. Ik hield mijn mond netjes dicht, om geen ongewenste accidenten te veroorzaken! Na een vijftal minuutjes voelde ik me alweer een hele stofzuigpro, geen vuiltje meer in de lucht, en steeds minder op de vloer ook…

stofzuigen-dyson-stofzuigerzakNa een tijdje werd ik zelfs een beetje overmoedig. Ik ging ook de zittingen van onze salonstoelen es stofzuigen. Dat ging niet lukken met de gewone stofzuiger, dus nam ik enkel de stofzuigslang. Zo ging het werken. Stoel 1, perfect! Geen kattenhaartje meer te bespeuren nadat ik ermee klaar was. Stoel 2, idem! Fantastisch vond ik het! Ik hang de slurf, nog steeds aan het zuigen, over de tweede stoel die klaar is, en haal de derde stoel van onder de tafel.

En toen ging het weer fout! In mijn overmoed nam ik de slurf niet netjes aan de kop vast, maar ergens halverwege de slang… De slang begon daarop onmiddellijk vervaarlijk heen en weer te zwiepen, en ik vond het ding al direct niet zo leuk meer! Nog voor ik de kans had om de slurf met mijn andere hand te grijpen, hoor ik een luide “SJJJJJJJJJJ-FLOEP”, en dan ben ik beginnen roepen!
Ik werd recht op mijn tepel gebeten door de slurf van de stofzuiger! Kom dat nu toch es tegen zeg! Mijn hele borst werd gewoon vacuüm getrokken door de stofzuiger, die intussen aan het tieren was omdat er geen lucht meer kon passeren!

Door deze ongewilde toestand van luchtledigheid kreeg ik die slurf er ook niet meer af é! Uiteindelijk is het mij toch gelukt. Ik zweer het je, ik durf het aan geen mens vertellen! Sjans dat jullie mij niet kennen, of anders vertelde ik het zeker niet!

Weet je, ik haat slurfen! In alle mogelijke formaten, van mens, dier of stofzuiger, ik hoef geen slurf meer in mijn leven… Ik was er vroeger al nie zot van, maar nu: never again!

Ik heb het aan Mrs Ed verteld, die heeft bijna in haar broek gepipied van het lachen. HALLO!
Awel, ik vond het een akelige en uiterst pijnlijke ervaring! Mijn arm tepeltje is wel een uur parafix blijven staan, compleet versteven, het was helemaal gebouleverseerd!

Dus vanaf nu weet ik het heel zeker. Ik zal nooit vriendjes worden met onze stofzuiger, Dyson op of neer, het interesseert mijn geen ene moer meer! Nech!

ed x

Advertenties

6 Reacties to “zekerheden”

 1. madameblogt Says:

  Stofzuigers zijn gevaarlijke dingen. LOLOLOL

 2. Alice Says:

  Ik heb ook groot respect voor de stofzuiger en om zo min mogelijk risicio te lopen blijft hij zo lang mogelijk in de kelderkast.

 3. Mamapippa Says:

  Awel, ik dacht net de stofzuiger ter hand te nemen, maar bij nader inzien, laat ik het over aan manlief. Wat ik hier lees, wil ik niet meemaken 🙂

  Groetjes !

 4. Margo Says:

  Schitterend! (bedoel dit niet als leedvermaak hoor)

 5. ed blogt Says:

  @iedereen – ge kunt nie voorzichtig genoeg zijn…

  @mamapippa – wees toch maar voorzichtig, ook voor mannen kan het zeer risicovol zijn…

 6. annava Says:

  lachen met een ander is altijd tof!
  Ik vraag me echt af hoe je dat gedaan hebt, een teen daar kan ik nog inkomen maar een tepel?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: